Populært nå

Morsomme leker til dine favorittserier

Det er utrolig mange bra tv-serier der ute som man kan kose seg med, men dersom man er flere kan serie-tittingen tidvis bli litt lite sosial. Heldigvis finnes det en enkel løsning på dette, du kan nemlig bringe selskapsspill & brettspil inn i moroa for en enda bedre opplevelse. Les videre for forslag på hva slags leker du kan teste ut med dine venner.

Drikkeleker

Drikkeleker er spesielt populære for serier hvor spesifikke ting sies eller gjøres gjentatte ganger gjennom serien. Det er også viktig å nevne at disse lekene selvfølgelig kan gjennomføres med en hvilken som helst drikke, og at det er helt valgfritt om man ønsker å drikke alkohol eller ikke. Dersom dere ser på en serie med slagord, typisk sitcom fra 80- eller 90-tallet, er en drikkelek perfekt underholdning. For eksempel om dere ser på Friends kan dere drikke hver gang dere hører “How you doin’?”, eller “Oh my god”, selvfølgelig bonus om sistnevnte kommer fra Janice. Her kan man altså finne på mye gøy, det er bare å tilpasse det til serien dere ser på.

Spill

Det finnes mange morsomme spill som ikke krever så altfor mye oppmerksomhet, og som derfor fungerer veldig bra å spille mens dere ser på deres favorittserier, enten det er nyere serie, eller en eldre klassiker. Dette kan være ulike terningspill som for eksempel Yatzy. Yatzy krever lite av hver enkelt spiller, både fordi turen er lite tidkrevende og inneholder veldig lite strategi, og fordi de andre spillerne ikke trenger å følge med på turen din, unntatt personen som noterer poeng. Mange kortspill kan også fungere godt til dette av samme grunner, som for eksempel vri åtter.

Gjør tv-tittingen mer sosial

Det er altså helt klart mulig å gjøre ting sammen som er litt mer sosiale mens man ser på en tv-serie, og kanskje disse forslagene sørger for at neste seriekveld blir enda litt koseligere?

bard