Populært nå

TV i bilen

Det å se på TV er en hobby for noen, mens for andre er det bakgrunnsstøy for å kunne slappe ordentlig av. Uansett hvorfor man ser på TV er det jo alltid en rekke nye programmer som kommer og går. Det finnes jo alltid en rekke serier ulike mennesker vil at vi skal se, så hvorfor ikke se noen av disse når du har tid?

TV i bilen

Hvis du er passasjer i bil, så er det jo flere måter å få tiden til å gå på. Dette gjelder vel kanskje spesielt for barn. Det har vært populært med et nettbrett i bilen, men noen ganger kan det jo også være ideelt å ha det på en mobil og derfor vil en mobilholder til bil være svært aktuelt. Hvis barna du har er ganske små er det jo ikke sikkert at du vil at de skal holde mobilen, men at den kan festes et sted.

Det er jo veldig greit at man har godt nettverk nesten hvor som helst, så det kan jo faktisk også sees live-TV i bilen. Du må jo selvsagt ikke se på TV når du kjører uansett.

TV på farten

Det er jo en grunn til at fly tilbyr TV og film på lange flyreiser, det er underholdende og ikke minst lærerikt. Det finnes en rekke tv-serier der du faktisk kan lære noe gøy. Har du sett “Det var en gang et menneske?” eller “The ascent of women”? Dette er serier som kan få deg til å åpne øynene for historie du ikke visste om.

Hvor er det du liker å se på TV-serier hen? Er det et spesielt sted? Ser du på TV så ofte du kan eller bare inni mellom?

bard