Populært nå

After Life

Hvis du vil ha en god dose britisk humor, bør du sjekke ut denne serien skrevet av Ricky Gervais, som også har hovedrollen. Han spiller den misantropiske Tony, som vurderer selvmord etter å mistet sin kone. I stedet bestemmer han seg for å straffe verden for sin kones død ved å hemningsløst si og gjøre akkurat det han vil. Tony ser på dette som en slags superheltevne, selv om han mislykkes fordi folk rundt ham prøver å gjøre ham til et bedre menneske.

After Life er en blanding av sort humor og drama, og bør falle i smak hos deg med sans for det britiske. Første sesong finner du på Netflix, og i skrivende stund venter vi på at den neste skal komme ut. Serien er både morsom og dyp, og kan trigge et bredt spekter av følelser. Temaet er alvorlig, men med en morsom tvist. Det er sannsynlig at du både vil le og gråte.

Bør ses sammenhengende

Dersom du synes After Life virker interessant, anbefales det at du ser den under ett for å virkelig kunne ta innover deg storheten i Gervais’ serie. Episodene henger nemlig tett sammen. Å gjøre humor av sorg er absolutt ikke noe nytt, men After Life skiller seg ut fra mange andre serier med tilsvarende tema. Miljøet rundt Tony er noe spesielt, og han omgås sexarbeidere, doplangere og en eldre kvinne på kirkegården som også har mistet partneren sin.

Tonys arbeidsplass er en lokalavis i den lille byen han bor i, og han bearbeider sorgen ved å se på opptak av sin nå avdøde kone, som spilte inn flere små videosnutter før kreften tok livet av henne. Han begynner også å ruse seg på heroin for å dempe smerten, og på den måten gir Gervais et innblikk i hvordan mennesker som sliter har det og hvorfor de tilegner seg denslags uvaner. Serien gjenspeiler på mange måter det som er hverdagen for enkelte.

Vil du ha en serie som får deg til å tenke og som vekker forskjellige følelser, bør du sjekke ut After Life. Humorkongen Ricky Gervais er ikke bare hysterisk morsom, men også skarpsindig og flink til å holde på seeres oppmerksomhet. Dette kan alle som har sett hans forrige komiserie «Derek» også skrive under på.

bard