Populært nå

South Park

South Park er en animert komiserie som har holdt det gående siden 1997, og følger fire niåringer i den lille byen South Park. Serien er for voksne til tross for at den er animert, og på nettet har det vært rift om å skaffe seg rettighetene til å kunne strømme serien. I skrivende stund ventes det at serien kan bli solgt for nærmere 5 milliarder kroner.

South Park er kjent for å drive krass samfunnskritikk og satire, og det er ofte det amerikanske samfunnet som får på pukkelen. I tillegg har serien for vane å parodiere kjendiser, som blant andre Bono, Tom Cruise, Michael Jackson, Britney Spears, Kanye West og profeten Muhammed. De fire barna som serien dreier seg rundt, er ofte de som ender opp med å redde dagen. Ved episodeslutt er det heller ikke uvanlig at de tar en eller annen form for moralsk beslutning.

Det er mange grunner til at serien har blitt såpass populær, og mange hyller at den tør være politisk ukorrekt og tar ting på kornet. Fordi nye episoder kommer ut med kort mellomrom, har skaperne klart å ta opp dagsaktuelle temaer for å gjøre narr av de nyeste samfunnstrendene.

bard