Populært nå

Six Feet Under

Det finnes en rekke TV-serier der ute som du bare må se. Serien Six Feet Under er en av disse. Ikke bare har den utrolige rollefigurer, spennende historier og drama som får deg til å bli sjokkert, men den har også en stil som du kommer til å elske.

Hus og hjem

Six Feet Under handler om en familie som driver et begravelsesbyrå fra sitt eget hjem. Dette er et hjem du kommer til å bli kjent med og glad i utrolig fort. De har en rekke stilige tapeter og møbler som faller i smak hos de fleste. Selv fant jeg noe jeg virkelig ville ha inne på Familietapeter.no som de hadde i serien.

En klassiker

Dette er en HBO-serie som har vunnet en rekke priser for å være utrolig bra. De har mange kjente skuespillere og du kommer til å bli kjent med en rekke rollefigurer du kommer til å bli glad i.

Serieavslutningen er ikonisk og blir nok noe du aldri kommer til å glemme.

Serien er et bevis på at moderne klassikere er kommet for å bli. Det er mange små fortellinger som en del av en stor fortelling som gjør denne serien så utrolig bra.

Den har fått altfor lite oppmerksomhet og fortjener mer. Det er en serie som kommer til å sitte i deg i lang tid framover. Se den nå!

bard