Populært nå

The Big Bang Theory

Amerikansk komedie på sitt beste. Fem venner bor i byen Pasadena i California, hvorav fire av dem er nerder og jobber som henholdsvis fysikere og maskiningeniører, mens den femte er den aspirerende skuespilleren Jenny. Hun skiller seg veldig ut fra sine høyst intelligente venner ved å være sosialt oppegående og fornuftig. Kontrasten mellom henne og de fire andre byr på mange komiske øyeblikk.

I begynnelsen slet showet med å bli akseptert, og den innledende pilotepisoden var ganske annerledes fra slik vi kjenner serien i dag. Serien ble altså ikke akseptert i begynnelsen, men siden det var elementer ved den som virkelig klaffet (karakterene Sheldon og Leonard), og serieskaperne fikk muligheten til å prøve igjen.

I ettertid har det vært stor etterspørsel etter den opprinnelige pilotepisoden, og selv om denne aldri har blitt vist på TV har den sirkulert på nettet. Gjennom denne kommer det fram at de endret formatet betraktelig for å skape showet slik vi kjenner det nå, og det har nå blitt vist hele 297 episoder av The Big Bang Theory. Alt har blitt filmet foran et live publikum, og serien har vunnet sju Emmy-priser.

bard