Populært nå

Se TV-serier på bussen

Det er mange barn som har drømt om TV i bilen opp igjennom tidene, og når iPaden kom så ble endelig denne drømmen til virkelighet. Nå som vi alle har vår egen mobiltelefon, kan vi se TV hvor vi vil – til og med på bussen.

Tar du ofte buss, og er glad i å se på tv-serier underveis? Da kan det være fint med en kampanjekode for nettbuss slik at turen blir litt billigere neste gang du skal ut og reise. Hvis du bruker litt mindre penger på selve reisen, kan du heller bruke mer penger på strømmetjenester. Men hvilke serier bør du egentlig se på?

TV-seriene som passer til bussturen

Når du skal se en TV-serie på bussen bør du velge noe lettbeint, som ikke krever altfor mye av deg. Det kan noen ganger være vanskelig å konsentrere seg når medpassasjer prater høyt, eller veien er humpete. Når det er sagt, vil gamle klassikere som Seinfeld aldri slå feil, det gjelder også seier som Friends, How I Met Your Mother og Sex and the City.

Hvis du heller vil se noe norsk bør du sjekke ut serien Dag. Den gikk opprinnelig på TV2, men vises nå på Netflix. Denne serien er perfekt for deg som er glad i mørk humor, og er en av de beste norske tv-seriene noen gang.

En annen norsk serie som har fått veldig god omtale er Norsk-ish. Serien ble sett rekordmange nordmenn på rekordtid, så dette er virkelig en TV-serie du burde sjekke ut på en lang busstur. Er turen virkelig lang, kan det faktisk hende at du klarer alle episodene på en og samme tur.

bard