Populært nå

The Fosters

Viktigheten for å gjenspeile hverdagslige utfordringer innen populærkulturen er stor. Dersom du er opptatt av dette med tanke på homofile parforhold og adopsjon så anbefales The Fosters. Tv-serien er en familiedrama med hele seks sesonger og gikk fra 2013-2018. Jennifer Lopez er blant produsentene bak tv-serien. Tv-serien kan strømmes på datamaskinen, chromecast og på mobilen med nytt deksel iphone 7.

Om The Fosters

The Fosters tar for seg det lesbiske paret Stef Foster (Teri Polo), Lena Adams (Sherri Shaum) og deres adoptive barn. Deres nyeste fosterbarn Callie Jacob (Maia Mitchell) er en tenåringsjente som har bodd hos flere voldelige fosterhjem med hennes lillebror Jude (Hayden Byerly). Ting blir lysere for søsken med deres nye fosterforeldre, men ikke uten flere humper på veien. Steff møter sine utfordringer på arbeid som politi og Lena som rektor på ungdomsskolen som barna deres går på. Adoptivbarna har hver sin historie av å ha overlevd ulike traumatiske hendelser og omsorgssvikt. De møter utfordringer om kjønn, identitet, samhold, barneoppdragelse og rasisme.

Viktige tema

Serien er en veldig god og hjertevarm serie som er produsert med tenåringer som målgruppe. Den tar for seg flere viktige temaer som kanskje ikke er for alle og kan virke triggende. Det er mye åpen diskusjon om voldtekt og overgrep som ikke passer for de minste. Et annet viktig tema som serien får godt frem er det å finne sin identitet, noe som ganske mange kan kjenne seg igjen i. Vi har alle vært der en gang og kjempet overgangen fra ungdom til voksen. Det er gjerne vonde men også viktige temaer som serien håndterer med varme og omtanke. Det blir kanskje mye tårer, men så mye kjærlighet å omfavne. Det skader heller ikke for voksne eller eldre å se denne serien da den kan virke veldig opplysende. Du kan aldri få nok av mer lærdom og forståelse av dagens samfunn. Dersom serien faller deg godt i smak, så kan du sjekke seriens spin-off: Good Trouble. Her kan du følge fosterbarna videre ut på voksenlivet og deres nye utfordringer som ung voksen.

bard