Populært nå

Tv-serier som tar for seg ungdomsproblematikk

Vi er heldigvis inne i en tid hvor det finnes så mange gode serier som tar for seg ungdomsproblematikk. Det er snakk om seksualitet, identitet og mental helse. Dette er veldig viktige ting som kommer frem i serier som for eksempel Euphoria og Generation som er en favoritt hos både tenåringer og voksne. Det å kunne kjenne seg igjen i noe som blir skildret på en god måte, byr på en sterkere opplevelse hos seere og gjerne en form for forståelse hos likesinnede. Mye av moten kjenner en gjerne igjen i dagliglivet noe som du finner hos Kids Brand Store.

Euphoria og Sex Education

Den Emmy-nominerte serien Euphoria har tatt strømmetjenesten med en storm. Skuespillere som Zendaya og Jacob Elordi spiller i denne serien. Hovedpersonene i serien følger Rue og Jules som er to ungdommer som sliter med å tilpasse seg i omgivelsene sine. Den tar opp temaet som seksuell vold, narkotika og kjønnsovergang. Noe som gjør serien så bra er at den på realistisk vis tar for seg det som virkelig skjer på flere ungdomsskoler og videregående skoler i USA. Dette er en mer mørk, vakker og ektefølt serie som er verdt å sjekke ut. Den passer spesielt fint for deg som ønsker å se noe som er mer “modent” av seg, når det kommer til tenåringsdrama.

Sex Education er en serie du bare må se. Her får du en britisk komediedrama som følger livene til studentene, lærerne og foreldrene tilknyttet Moordale Secondary School. Her møter karakterene ulike personlige dilemmaer som oftest er relatert til seksuell intimitet. Mye skjer på en veldig komisk men også på en rørende måte. Serien tar for seg dønn seriøse problemer, men pakkes inn i en veldig underholdende måte som gjør den så bra. Otis (Asa Burrerfield) og Maeve (Emma Mackey) prøver seg på sex-rådgivning på et falleferdig toalett ved skolegården. Her får man høre på både det vakre og stygge med sex.

Outer Banks

Outer Banks er en dramaserie som tar for seg en by i Outer Bank i Nord Caroline. Dette er en serie hvor du møter på forskjellene på å være velstående tenåring til å være ungdommer av arbeiderklassen i ny tid. Serien følger en gruppe med ungdommer kalt “Pogues”, som er på let etter hva som egentlig skjedde med ringlederens far som forsvant på mystisk vis. Dette er mer en tenåringsdrama som er fylt med mye eventyr, kjærlighet og action. Alt i alt så byr den på en veldig varmtfølende serie, dersom du lengter etter sommeren.

bard