Populært nå

Serier for bilentusiasten

Når det kommer til strømmetjenestene så er utvalget av serier mange, for ikke å nevne for bilentusiasten. Utvalget varierer mellom kjendiser som møtes over kaffen etter en kjøretur til restaurering av gamle kjøretøy. Når du først er i et humør for biler så finner du mye interessant til bilen fra nordeye.com/no/.

Jerry Seinfeld i Comedians in Cars Getting Coffe

I serien Comedians in Cars Getting Coffe møter du selveste Jerry Seinfeld også kjent fra Seinfeld, dra på kjøreturer i lag med andre kjente komedier. Her møter du blant annet på kjendiser som Tim Carrey, Eddie Murphy og Ricky Gervais som du kan se på Netflix. Hver episode består av at Seinfeld introduserer en vintage bil som han skal kjøre sammen med en kjent gjest for å drikke kaffe på en kafé. Episodene varierer mellom planlagte stopp til uplanlagte og spontane stopp i møte med tilfeldig publikummere. Mye av de vintage bilene får deg kanskje i humøret til å gjøre en liten oppgradering på kjøretøyet via nordeye.com/no/. En lignende serie som dette er Paul Hollywood’s Big Continental Road Trip som også er verdt så sjekke ut. Paul Hollywood er kanskje mest kjent som baker, men kan bilene sine. Han har blant annet vørt en del av Beechdean Aston Martin racingteam. I episodene så er han innom flere byer i Tyskland, Frankrike og Italia.

Rust Valley Restorers og Fastest Car

For den skikkelig bilinteresserte kan du finne stor interesse for Rust Valley Restorers. Her møter du bilinteresserte 64-åringen Mike Hall som går ut på at det er mange biler, men ingen penger. Programmet tar for seg restaurering av biler med spennende lokaler og garasje-kulisser. Du kan forvente smakfulle og morsomme konstruksjoner med mye humor fra en sær gjeng. Dette programmet kommer nok til å vekke din interesse for å skifte til nye lys på bilen fra nordeye.com/no/. Et annet program av interesse kan være Fastest Car. Dette programmet handler om førere som samles fra hele verden til å konkurrere i et par hete, men episke kappløp på kvartmil. Selv om dette er “dragrace”, så byr episodene på mye dyp bakgrunnshistorie for alle racerførere. For eksempel føreren som kjører for å hedre sin svoger som er gift med en av de rikeste i LA. Før kåringen av vinner, så skjer det flere mekaniske feil og katastrofer. Noe som kanskje bygger opp stemningen i denne serien. Alt i alt en serie med høy standard for den kresne.

bard