Populært nå

Få inspirasjon fra kulisser

Vakre kulisser betyr alt. Enten det er på film eller i hjemmet. Og det ser veldig lett ut å få det til. Ideene flommer over og man ser alt for seg. Man legger en plan og begynner å ommøblere og gjøre klar til maling.

Like sikkert som at sola står opp i morgen tidlig, er det at hjemmet ditt blir seende ut som er bombet kaos. Hele bildet ser ubalansert ut og fargene spiller ikke på lag. Hva er det du gjør feil og hvordan skal du endre på det? Det er ikke lett å si hva du gjør feil, men her er noen tips til hvordan man kan få det fint rundt seg.

Gjennomgående og fullført

Man kan få inspirasjon til interiør når man ser en film eller et program om hus og hjem. En av de tingene man ofte legger merke til er de rene flatene. Disse kommer frem når man bestemmer seg for å tone ned antall hyller og skap. Det kan være lurt å se til bga fotobutikk for inspirasjon, da de legger vekt på hvordan speil kan endre rommets sjel. Vi anbefaler å flytte ut alle møblene og male vegger i en gjennomgående farge.

Lag kulisser du trives i

Deretter bør du ta fram de gjenstandene som betyr mest for deg. Det kan være innramma bilder av familien eller et dekor du trives best i. Når du har funnet fram til disse tingene og stuet resten på loftet, kan du gjøre prosessen en gang til. Da vil man til slutt sitte igjen med bare en fjerdedel av alt rotet som var stuet rundt om i huset.

De resterende tingene kan du legge ut for salg, gi bort eller spare for å møblere andre hjem. Som regel har man alt for mye rot i huset, selv om disse tingene gir en trygghet man synes er vanskelig å kvitte seg med.

bard