Populært nå

The Witcher

I denne artikkelen skal vi snakke om den nye utgivelsen på Netflix som følger en mutant ved navn Geralt, i hans eventyr på å slakte monster og ta godt betalt for det. La oss begynne med å se hvor denne serien stammer fra.

Bøker

Opprinnelig så var det en polsk mann ved navn Sapkowski som skrev en rekke bøker om disse “witcherne”. Disse menneskene er på en måte en type mutanter som blir skapt for å kunne jakte på monstre, og redde mennesker rundt seg.

Filmer og spill

Det har blitt utgitt noen filmer på polsk av som handler om dette universet skapt av Sapkowski. Witcher er derimot veldig kjent for spillene som har blitt gitt ut, og spesielt det siste som har blitt gitt ut har fått god kritikk.

Serien

Denne serien som nettopp har blitt utgitt får ikke nødvendigvis en veldig god kritisk tilbakemelding av alle. Det kan virke som at det tar altfor lang tid for serien å komme seg til noe spennende, men slik er det bare. Serien bruker god tid, og sparer ikke på effektene. Det er også selveste Superman som spiller hovedrollen.

Dersom du selv vil løpe ut i skogen og lete etter monster å jakte på så bør du først og fremst skaffe deg noen Nike sko for å jogge rundt i stil og komfort. Dette er derimot ikke anbefalt, og du bør la Geralt ta seg av jaktingen på monster.

I denne serien som Netflix har gitt ut så begynner vi med at Geralt gjør det som er vanlig for han, nemlig å jakte på monster for penger. Etter hvert så får vite at det store ting få ferde, men uten å røpe alt i denne artikkelen så sier vi bare rett og slett at det er en slags uro i landet. En spesiell jente er viktig av en eller annen grunn, og det kan virke som at det er skjebnen til Geralt å redde henne.

Vi får ikke vite det dirkete fra serien, men Geralt ble skapt gjennom mutasjoner og mørk magi, og på grunn av dette så kan det virke som at han furter litt for mye av og til. Det er vel kanskje forståelig, med tanke på at han ble stjålet fra foreldrene sine som en liten guttunge og satt gjennom en prosess som dreper de fleste småguttene og kun etterlater seg de sterke. Det sies faktisk at stresset og smerten av dette var det som gjorde håret hans hvitt.

På grunn av dette har han derimot veldig mye kunnskap om monster, og han har til og med evnen til å bruke magi. Dersom du ikke har sett serien enda, så anbefales det å gi den en sjanse. Du vi kanskje ikke synes det er den beste serien der ute, men den er definitivt mulig å se på og universet som Sapkowski har skapt er veldig interessant.

bard