Populært nå

Hvordan forenkle dine skytjenester slik at du har mer tid til å se på TV!

Det å ha kontroll på hva man har på datamaskinen sin er ganske så viktig. Det å ha både kontroll hjemme og på jobb er skikkelig viktig. Spesielt hvis du har din egen bedrift kan it-drift være noe du burde fokusere på.

Gi jobben til noen som kan det

Det er ikke nødvendigvis sånn at man skal kunne alt. Derfor er det greit at it-drift jobben blir gitt til noen som kan det. Alt har lenge vært lagret både på papir og digitalt, men nå er det sånn at flere og flere etater og organisasjoner går over til kun digitalt. Det å ansette noen ut ifra som greier å fortelle deg hva som er viktig og ikke sparer deg masse tid. Som vi alle vet, så er jo tid penger. Det er jo noe alle vet.

Lagring er veldig viktig. De fleste av oss tenker ikke på at de burde ha minst 3 kopier av alt man har lagret på datamaskinen. Det skal helst være en fysisk, en eksternt og en internt. Dette er noe du kan få hjelp til av de som kan det. Du burde lese deg opp på det du trenger i forkant, slik at du vet hva du takker ja til!

Fokus på serier

Så hvorfor ikke bruke tiden på å se på serier for bilentusiasten for eksempel? Det kan du gjøre med god samvittighet etter du har greid å få kontroll over skytjenestene dine. Når du har kommet deg hjem etter en lang dag på jobben er det deilig å bare sette seg ned med en god film eller TV-serie. Det er absolutt mange serier som kan være deilig å kose seg med.

Den tiden du sparer på å få it-drift i gang kan du bruke på å se på dine favorittserier om igjen. Eller kanskje du vil finne noen nye favorittserier? Det er jo få ting som er så gøye som å finne en favorittserie som du kan diskutere med de på jobb. Er du glad i krim? Eller kanskje du foretrekker spenning? Det kan være en god idé å snakke med noen venner eller de på jobben om dere skal starte en serieklubb eller noe lignende. Det hadde nok vært veldig interessant for dere alle! Det som også er en god plan er å komme med forskjellige forslag til serier også stemme over hvilken dere skal se.

bard