Populært nå

Programmer på TV

I denne artikkelen skal vi snakke om de forskjellige tv-seriene som finnes i dag, og hvor man kan se dem. Det første vi skal gjøre er å legge til en liten definisjon av hva vi mener med en tv-serie. Vi skal også gå gjennom noen av de mest populære seriene som har vært laget så langt.

Serier

Når vi snakker om serier så snakker vi som oftest om ting som har vært på TV, i en slags konsekutiv visning. Når er det faktisk slik at de fleste seriene ikke nødvendigvis må vises på “TV” for å bli sett. Måten vi ser på underholdning på har nemlig endret seg mye i de siste årene. Vi trenger faktisk ikke å få inn signaler fra noen TV-kanaler, rett og slett fordi vi kan se alt det vi vil på internett.

Aktører som Prime, Netflix og Disney+ tilbyr oss alle en streaming-tjeneste hvor vi kan se på de beste showene som finnes uten å få inn tv-signaler.

Husk at en serie rett og slett er en fortsettelse av episoder som er laget av de samme menneskene, hvor showet heter det samme, og oftest har en lineær progresjon – eller en eller annen rød tråd.

Det er per i dag lettere enn noensinne å lage seg sitt eget show, og dersom du kunne tenkt deg å gjort noe sånt så kan det hende at du bør besøke centum.no for å skaffe deg et forbrukslån. Dette kommer nok til å koste en god del penger uansett. La oss se på noen populære serier.

Friends

En av de mest populære seriene, selv til denne dagen i dag er Friends, og Netflix betaler faktisk en god del penger for å kunne få lov til å streame denne serien. Den er egentlig ganske enkel, det handler om en gruppe med venner som bor i nærheten av hverandre – og som tilbringer veldig mye tid sammen. Denne komedien ble ekstremt populær og stod faktisk på i ti hele sesonger. I det siste så har det vært noe diskusjon om denne gjengen skulle samle seg for å skape noe nytt sammen, med de samme karakterene, men dette har nå dessverre blitt avkreftet.

Game of Thrones

En annen serie som ikke lenge siden har blitt konkludert har også vært veldig populær, men du kan kanskje merke deg at denne serien virkelig ikke ble avsluttet godt nok. Det virker nesten som at serien ble avsluttet altfor raskt, og at folk ikke gadd å gjøre en ordentlig jobb de siste sesongene. På grunn av dette så kommer nok serien til å bli husket som en veldig middelmådig serie, selv om de første sesongene var veldig gode.

Det finnes mange andre serier som kanskje er bedre, men disse er de mest populære.

bard