Populært nå

Bli inspirert av 80-talls moten med serien Physical

Rose Byrne spiller hovedpersonen Sheila Rubin i den mørke komedien Physical, som tar for seg starten på treningsvideoen satt til 80-tallet i California. Skuespiller Rose Byrne er også kjent fra filmer som Star Wars, Sunsine og Troja. Skaperen bak serien er Annie Weisman, som også var kjent som skaper bak Frustrerte fruer som var et av de mest populære tv-serier. Så du kan forvente deg komplekse konflikter og handlingstråder.

Vis din kjærlighet for aerobics

Når du først ser på en serie som omhandler aerobic, så er det ikke mye som skal til før du kjenner på behovet for å prøve dette selv. Det var en egen sjarm med VHS-videoene på den tiden, men også en løsning for å kunne trene hjemmefra i stua. Slik situasjonen var for flere kvinner på den tiden som hjemmeværende husmødre, så ble dette en god løsning for dem som også hadde barn. I dag er det bare til å ta frem laptopen og sette på utallige utvalg av treningsvideoer på YouTube. For å komme i ekstra aerobics-stemning så slår det ikke feil med å finne plagg som passer dette fra https://www.na-kd.com/no på nettet. Så ta på deg thigtsen og gjør deg klar for litt bevegelse!

Den dystre husmoren

Sheila Rubin er en ung husmor som oppdager sin store interesse for aerobics og ender opp med å starte opp med å filme treningsvideoer for salg. Dette er en mørk 80-tallskomedie som har sin sjarm og dysterhet. Hovedpersonen sliter med seriøse spiseforstyrrelser, og dette er noe hun har i lang tid. Den selvsentrerte ektemannen mister jobben og familien havner plutselig i en økonomisk krise. Sheila begynner på aerobics-klassen på det lokale kjøpesenteret og ser sine muligheter med sitt nye prosjekt. Ektemannen derimot stiller til valg, og forventer at alle deres sparepenger skal brukes på kampanjen hans. Dette byr på enda flere utfordringer for husmoren som er på veien mot egen selvrealisering.

bard